جعبه لایتنر زبان

بسیاری از زبان اموزان در حفظ کردن لغات انگلیسی تنبل هستند و میگویند از آنجایی که انگلیسی زبانی فرار است ما به سرعت لغات را فراموش میکنیم. مشکل این دسته از زبان آموزان این است که لغات را به صورت کوتاه مدت حفظ میکنند . یکی از روش های موثر در یادگیری و حفظ لغات زبان استفاده از جعبه لایتنر زبان است . این جعبه جادویی برای هر سنی مفید و قابل استفاده است. اگر شما از داوطلبانی باشید که قصد شرکت در آزمون های بین المللی آیلتس و تافل را دارید حتما باید دایره لغات گسترده ای داشته باشید. پس با ما همراه باشید تا آموزش ساخت جعبه لایتنر را باهم ببینیم.

جعبه لایتنر زبان چیست؟

تحقیقات نشان داده هر چیزی را که یادمیگیریم ،۷۵% آنرا پس از ۴۸ ساعت فراموش میکنیم.یکی از بهترین روش های یادگیری زبان انگلیسی استفاده و ساخت جعبه لایتنر زبان است.در این روش میتوانید از فلش کارت ها به طور موثر و کارامد استفاده کنید.

یک ژورنالیست علمی آلمانی به نام Sebastian Leitner در دهه هفتاد میلادی این روش را ابداع کرد.

کار با جعبه لایتنر بسیار آسان است شما میتوانید به سادگی مطالب را از حافظه کوتاه مدت به بلند مدت منتقل کنید. با ما همراه باشید تا در این مقاله مطالب زیر را بررسی کنیم.

نحوه ساخت جعبه لایتنر

روش کار با جعبه لایتنر به صورت آموزش تصویری

مزایای جعبه لایتنر

جعبه لایتنر نرافزاری

 

بیشتر بخوانید : معرفی برترین کتاب های یادگیری لغات زبان انگلیسی

 

نحوه ساخت جعبه لایتنر زبان

جعبه لايتنر يك قوطى در باز است كه ازپنج قسمت تشكيل مى شود.عرض قسمت هاى مختلف به ترتيب یک ، دو ، چهار ، هشت و پانزده سانتی متر است . اين جعبه را مى توانيد خودتان با مقوا درست کنید و مثلا از قوطی پودر لباس شویى،كفش و … استفاده كنيد، يا اينكه جعبه آماده را از بیرون خریداری کنید.

 

روش کار با جعبه لایتنر زبان

جعبه لایتنر زبان

لغت انگلیسی را روی کارت و معنی (به همراه تلفظ، جمله نمونه و …) را پشت آن بنویسید . همیشه کارتها را جوری در خانه ها قرار دهید که پرسش ها روبروی شما باشد.

لغتهای جدیدی را که روی فلش کارت ها نوشته اید را حفظ کنید سپس در خانه شماره ۱ قرار دهید.  فلش کارتها بر اساس میزان یادگیری شما از یک خانه به خانه دیگر جابجا می شوند. تنها زمانی کارت ها را در خانه ها جابه جا میکنید که آن را به درستی یادگرفته باشید. اگر یک کارت به درستی پاسخ داده نشود باید به خانه اول و پشت بقیه کارتها منتقل شود.

خانه ها باید پس از یک زمان مشخص (یا وقتی که پر شده اند) تکرار و تمرین شوند و سپس به خانه های بالاتر یا پایین تر منتقل شوند. خانه شماره ۱ هر دفعه باید مرور شود ولی خانه های بالاتر به ترتیب در بازه های زمانی طولانی تری مرور میشوند.

مثلا خانه شماره ۲ یک روز در میان، خانه شماره ۳ هر سه روز یکبار، خانه شماره ۴ هفته ای یکبار و خانه شماره ۵ هر دو هفته یک بار. البته اینها قطعی نیستند و شما میتوانید با توجه به شرایط آنها را تنظیم می کنید.

بدین ترتیب هر چقدر لغات مرور شده سخت تر به خاطر آورده شود بیشتر مرور خواهد شد و بر عکس. در این روش شما بیشتر وقتتان را صرف مطالعه لغاتی می کنید که سخت تر و چالش برانگیزتر هستند. لغاتی که بخوبی فرا گرفته اید فقط گهگاهی مطالعه خواهند شد تا فراموش نشوند.

کارتهایی که از خانه شماره ۵ با موفقیت بیرون بیایند در حافظه بلند مدت شما خواهند ماند. بدین ترتیب دیگر می توانید با خیال راحت آنها را دور بریزید!

 

بیشتر بخوانید : تصویر سازی ذهنی لغات چگونه است؟

 

مزایای جعبه لایتنر

ا) از تكرارهاى غير ضرورى جلوگيرى مى كند،

)۲ اگر شما آنرا براى مدتى هم رها سازيد هيچ اختلالى دركار يادگيرى ايجاد نمى شود

۳) يادگيرى براى شما از يك حالت خسته كننده به يك بازى لذت بخش و دل نشين تبديل مى شود.

جعبه لایتنر نرم افزاری

غیر از جعبه لایتنر فیزیکی، نرم افزارهای مشابهی هم وجود دارند که دقیقا مان کار را میکنند، ضمن اینکه از بعضی جهات مزیتهایی هم دارند، از جمله:

  • خطر بیرون ریختن کارتها و جابجا و قاطی شدن آنها وجود ندارد.
  • ذهن خود را درگیر محاسبات و جابجایی کارتها نمی کنید و خود نرم افزار همه کارها را برای شما انجام می دهد.
  • همه چیز در رایانه شما ذخیره می شود و هیچ فضای فیزیکی اشغال نمی شود.
  • هیچ محدودیتی در تعداد لغات وجود ندارد و حتی می توان لغات و موضوعات را طبقه بندی کرد.
  • امکان افزودن صدا و تصویر به هر لغت جهت فراگیری بهتر لغت و تلفظ وجود دارد.
  • همزمان چند نفر می توانند از آن استفاده کنند.

 

شما میتوانید در کلاس های تدریس خصوصی مکالمه و یا تدریس خصوصی آنلاین زبان انگلیسی ما شرکت کنید.

تماس با ما

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
۰۹۱۲-۳۱۰۹۸۵۶
۰۲۱-۲۶۴۲۱۳۵۲

آدرس : تهران – خیابان شریعتی – بلوار میرداماد

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *